Om Ninemi

NINEMI er en norsk bedrift

Vårt team er over middels interessert i helse og teknologi, og ønsker å tilby våre kunder produkter av topp kvalitet som kan være til god hjelp i hverdagen.

Vi selger våre produkter til både praktiserende leger, helseinstitusjoner og private kunder.

 Alle produktene du ser i nettbutikken er lagervarer og sendes innen neste virkedag etter bestilling med Bring (Posten). Dersom varene ikke er på lager, får vi de som regel inn i løpet av 14 dager.

Produktene er særlig egnet for deg med:

  • Hjertesykdom
  • Høyt/lavt blodtrykk
  • KOLS/astma, søvnapné, restriktive lungesykdommer, lungebetennelse
  • Barn med ulike tilstander og behov for måling av puls og oksygenopptak

Eller hvis du bare gjerne vil overvåke din helse mer, eller er nysgjerrig.

Vi har selv opplevd å ha behov for å kunne undersøke helsen, både til våre nærmeste og oss selv. Derfor ønsker vi å kunne tilby moderne utstyr til private og praktiserende, som gjør jobben enklere. Vi ønsker at våre produkter skal være til hjelp for deg eller de rundt deg, slik at du kan føle deg tryggere.

Det er viktig for oss å presisere at tilgangen til våre produkter ikke skal erstatte et legebesøk. Men det kan være et godt tilskudd til å kunne gi legen nyttig informasjon som ellers vil kunne kreve lengre utredning med lengre ventetid. Dersom fastlegen din kjenner deg godt, kan det kanskje være nok å sende resultatene dine til legen og få en e-konsultasjon.

Vi ønsker å tilby deg produkter av god kvalitet, som gir et presist resultat. Alle produktene er CE-godkjent.

De fleste av våre produkter har tilhørende gratis App som gjør det enklere å overvåke helseparameter over tid, og få en bedre oversikt. PC-programvare medfølger også på mange av produktene, som gjør at du kan lagre og skrive ut PDF-rapporter over målinger og sende eller vise de til din fastlege.

Du kan også velge å bestille legetime via vår epost eller telefon.

Se kontaktsiden for informasjon om du hvordan du tar kontakt med oss.

Ikke glem å følge oss på Facebook.

For bedriftbestilling, send oss en epost med produkter du ønsker å bestille, fakturaadresse, org.nr og forsendelsesadresse, så er vi behjelpelige med å få levert varene så raskt som mulig.