Angrefrist og Åpent kjøp

Angrefrist & Åpent kjøp

Om du ønsker å angre kjøpet ditt kan du bruke produktet i inntil 14 dager før det må returneres. Ved eventuelt verditap som oppstår ved bruk av produktet ut over avdekking av varens art, egenskaper og funksjon må du som kunde dekke.
Om du velger å benytte deg av din angrerett, ber vi deg tenke på at produktet skal være i vesentlig uforandret stand, dvs. ikke ødelagt eller skadet.  Tenk på at du står for transportrisikoen tilbake til oss. Vær nøye når du pakker ned produktet, og bruk helst original produktkartong/produktemballasje og medfølgende innpakkingsemballasje, samt evt. ytterkartong eller minst likeverdig fraktemballasje som varen ankom med. Et tips er derfor å ta vare på all original emballasje samt kartonger til du er sikker på om du ønsker å beholde varen. Varen skal returneres i komplett stand, det innebærer at alt tilbehør som f.eks. pulsbelte, pulsmåler, ledninger, EKG pads, bruksanvisning, batterier m.m. skal inngå i returen. 
Ved manglende tilbehør eller originalemballasje, eller ved fysisk skade forbeholder vi oss retten til å trekke et gebyr for å gjenopprette produktet til funksjonell tilstand. NINEMI.NO vil ikke gjøre slikt fradrag dersom produktet returneres i vesentlig uendret tilstand.

Du må tilbakestille produktet til fabrikkinnstillinger. Om du sender inn et produkt som ikke er tilbakestilt til fabrikkinnstillinger og har passord aktivert vil produktet bli sendt i retur til deg. 

NINEMI.NO forbeholder seg retten til å debitere en selvkostnadspris for manglende deler ved en ikke-komplett retur til oss. NINEMI.NO tar heller ikke imot pakker som sendes i postoppkrav.

Slik returnerer du en vare:

Skriv ut et returskjema  og angrerettskjema, fyll ut den nødvendige informasjonen. Legg dette ved returforsendelsen og skriv ditt ordrenummer utenpå pakken på grunn av tollhånteringen. 

Angreretten gjelder ikke dersom:

  • Varen ikke kan returneres i samme stand og mengde, og skaden eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side.